Un atac armat mortal a avut loc în Texas, la câteva ore după ce Joe Biden a anunţat planul său pentru controlul armelor

Un atac armat mortal a avut loc în Texas, la câteva ore după ce Joe Biden a anunţat planul său pentru controlul armelor

Un atac armat a avut loc, joi, într-un magazin din Texas, la doar câteva ore după ce preşedintele Joe Biden şi-a dezvăluit planul de a limita utilizarea armelor de foc în Statele Unite, unde atacurile armate sunt o reală problemă.

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte câteva au fost rănite, dintre care patru grav, în atacul armat care a avut loc într-un magazin de mobilă, a anunţat poliţia locală, citată de AFP.

Presupusul agresor a fost arestat. Este vorba despre un „angajat al magazinului”, a scris pe Twitter poliţia oraşului Bryan.

ADVERTISING

Motivaţiile sale rămân necunoscute deocamdată.

"În jurul orelor 14:30 (19.30 GMT) am fost informaţi despre un atac armat, agenţii au intervenit şi au găsit mai multe victime la faţa locului", a declarat Jason James, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bryan, oraş situat între Houston şi Dallas.

O persoană a murit, a spus el apoi pentru AFP. De asemenea, cinci persoane au fost rănite, dintre care patru grav, şi internate în spital.

Acest incident a avut loc la câteva ore după ce preşedintele Joe Biden a dezvăluit la Casa Albă ce măsuri are de gând să ia pentru a limita proliferarea armelor de foc în Statele Unite.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Detalii aici Președintele Biden și procurorul general anunță măsuri de limitare a utilizării armelor în SUA

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇