Un arhitect american e acuzat că a ucis mai multe femei în 2010. A fost dat de gol de o pizza

Un arhitect american e acuzat că a ucis mai multe femei în 2010. A fost dat de gol de o pizza

Un arhitect american este acuzat de moartea a trei din cele 11 victime ale unor crime din Gilgo Beach, din statul american New York, produse în urmă cu peste un deceniu.

Rex Heuermann, în vârstă de 59 de ani, este acuzat de uciderea lui Megan Waterman, Melissa Barthelemy şi Amber Costello. El este suspectat şi de moartea unei a patra femei, transmite BBC.

Vineri, Heuermann a pledat nevinovat. Detectivii spun că au corelat ADN-ul din pizza pe care suspectul a mâncat-o cu materialul genetic găsit pe rămăşiţele femeilor.

ADVERTISING

Comisarul de poliţie al comitatului Suffolk, Rodney Harrison, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă: ”Rex Heuermann este un demon care umblă printre noi, un prădător care a distrus familii”.

Suspectul, care a fost arestat la domiciliul său joi seară, se confruntă cu trei capete de acuzare de crimă de gradul I şi trei capete de acuzare de crimă de gradul doi în decesele celor trei femei. Judecătorul a dispus ca acesta să rămână în arest.

Barthelemy, Waterman şi Costello au fost găsite moarte în 2010, lângă o a patra victimă, Maureen Brainard-Barnes. Toate erau prostituate, potrivit procurorilor.

ADVERTISING

Procurorul districtual al comitatului Suffolk, Ray Tierney, a declarat în conferinţa de presă de vineri că ”fiecare dintre cele patru victime a fost găsită în poziţie similară, legată într-un mod similar, fie cu curele, fie cu bandă adezivă, iar trei dintre victime au fost găsite înfăşurate într-un material de tip pânză”.

Procurorul local a spus că acest caz a fost construit pe înregistrările telefonului mobil al lui Heuermann. Înregistrările au permis, de asemenea, anchetatorilor să stabilească faptul că decesele au avut loc atunci când soţia şi copiii lui Heuermann erau plecaţi din oraş.

ADVERTISING

Părul găsit pe o bucată de pânză folosită pentru a înfășura una dintre victime a fost corelat cu Heuermann printr-un eşantion dintr-o cutie de pizza pe care acesta a aruncat-o într-un coş de gunoi din Manhattan în ianuarie 2023, potrivit autorităţilor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇