Un al treilea vaccin anti COVID-19 ar putea fi aprobat în SUA, în ianuarie

Un al treilea vaccin anti COVID-19 ar putea fi aprobat în SUA în luna ianuarie.

Secretarul adjunct al sănătăţii din SUA, Brett Giroir, a afirmat că un al treilea vaccin care va preveni COVID-19 ar putea obține aprobarea SUA încă din luna viitoare, conform Reuters.

Brett Giroir, secretar adjunct la Departamentul de Sănătate din SUA, a declarat pentru ABC News că încă nu au fost publicate date despre noul vaccin împotriva coronavirusului de la Johnson & Johnson, însă, dacă ar fi aprobat, ar oferi Statelor Unite al treilea vaccin, după cele produse de Pfizer Inc și Moderna Inc.

Vaccinul dezvoltat de Johnson & Johnson a luat în octombrie o pauză, după ce un voluntar s-a îmbolnăvit „inexplicabil”. Johnson & Johnson a anunţat atunci că a întrerupt temporar studiile clinice pentru vaccinul împotriva COVID-19 pe care îl dezvoltă din cauza unei boli inexplicabile a unui participant la studiu, potrivit Reuters.

J&J a precizat că astfel de opriri sunt normale în cadrul unor teste de anvergură, care pot include zeci de mii de oameni, adăugând că o „pauză de studiu” în administrarea dozelor de vaccin candidat diferă de o oprire cerută de autorităţile sanitare.

Decizia J & J urma uneia similare a companiei AstraZeneca Plc. În septembrie, AstraZeneca a întrerupt studiile în stadiu asupra vaccinului său experimental împotriva coronavirusului, dezvoltat împreună cu Universitatea din Oxford, din cauza unei boli inexplicabile la un participant din Marea Britanie.

Prima vaccinare anti-COVID în România va fi transmisă live. Iohannis a vrut să fie primul vaccinat, ca sa inspire încredere, dar nu a fost lăsat

Vaccinul anti-COVID NU modifică ADN-ul și NU are legătură cu tehnologia 5G. Autoritățile dau explicații

Anthony Fauci asigură copiii că s-a dus personal la Polul Nord să-l vaccineze anti-COVID pe Moș Crăciun (Video)


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!