Uciderea omului de afaceri din Sibiu: Singurul suspect prins a fost eliberat după peste 12 ore de audieri. Procurorii nu au probe

Uciderea omului de afaceri din Sibiu: Singurul suspect prins a fost eliberat după peste 12 ore de audieri. Procurorii nu au probe

Anchetatorii au stabilit că, în cazul bărbatului din Dolj suspectat în cazul jafului și crimei de la Sibiu, „nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă”.

Bărbatul a fost dus la IPJ Sibiu joi seara, în baza unui mandat. Cu privire la acesta, existau „date și indicii rezonabile” că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite asupra omului de afaceri Adrian Kreiner, în 6 noiembrie.

Acesta a fost indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar.

ADVERTISING

După peste 12 ore de audieri, însă, bărbatul a fost eliberat.

„Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul IPJ Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta”, au transmis vineri dimineață reprezentanții Poliției Sibiu.

„Polițiștii continuă cercetările pentru coroborarea tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, se mai arată în comunicat.

ADVERTISING

Anterior, procurorii din Sibiu au anunţat că au identificat trei bărbaţi suspectaţi că l-au ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner, ei fiind din judeţul Dolj. Anchetatorii arătau că există posibilitatea ca ei să fi ieşit din ţară. 

Totodată, a fost reținut pentru 24 de ore și un bărbat de 44 de ani din judeţul Timiş, suspectat că a ajutat cei trei suspecţi. El i-ar fi transportat şi găzduit pe cei trei bărbaţi din judeţul Dolj care ar fi comis fapta, iar pe unul dintre ei l-ar fi ajutat să părăsească ţara. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇