Cluj: Toboganul gonflabil de la Iulius Mall s-a răsturnat cu tot cu copiii în el

Cluj: Toboganul gonflabil de la Iulius Mall s-a răsturnat cu tot cu copiii în el

Un consilier local USR din Cluj semnalează că toboganul gonflabil de la Iulius Mall s-a răsturnat sâmbătă, cu tot cu copiii în el.

Adriana Cristian spune că mai mulţi copii au căzut unii peste alții de la înălțime mare și doar norocul a împiedicat o tragedie.

"Nu e un caz izolat, anii trecuți am citit prin presă tot felul de tragedii ce s-au datorat neancorării corespunzătoare a acestora. Tocmai din cauza asta, consider că trebuie verificate temeinic toate aceste instalații gonflabile dacă li se permite instalarea. Nu e un efort mare ... vorbim de 2,3 la nivelul orașului", scrie pe Facebook consilierul local.

În replică la unele comentarii, ea a adăugat că speră că azi locul de joacă nu e deschis: "Voi merge mai târziu până acolo pentru a verifica".

Consilierul îşi propune să afle "cum poți ca administraţie publică să te asiguri (care e regulamentul ce trebuie modificat) că sunt ancorate bine și că dacă vântul depășește o anumită viteză acestea sunt închise".

"Voi verifica cu Politia Locala sa văd dacă s-au făcut verificări şi mă apuc de verificat legislaţia", promite Adriana Cristian.

Amintim că Primăria Cluj este condusă de liberalul Emic Boc.

Vom reveni cu detalii despre acest incident pe măsură ce apar.