Surse: Băsescu a ieșit din spital

Surse: Băsescu a ieșit din spital

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost externat, vineri, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, au precizat surse politice pentru Agerpres.

Potrivit acestora, fostul şef al statului a fost internat timp de 10 zile, fiind diagnosticat cu o afecţiune pulmonară.

ProTV susţine că medicii i-ar fi recomandat deja lui Traian Băsescu să își pregătească un aparat de oxigen la domiciliu.

Fostul președinte Traian Băsescu a fost internat în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală. Ar fi ajuns la medic din cauza gripei, însă afecțiunile sale mai vechi i-au determinat pe medici să-l țină o vreme sub supraveghere.

ADVERTISING

Traian Băsescu  a mai avut probleme medicale. În martie 2022, la puţin timp după decizia instanţei supreme privind colaborarea sa cu Securitatea, el a fost internat la spital în Bruxelles, speculaţiile la acel moment fiind că ar fi avut probleme cardiace.

În 2006, el a fost supus unei operaţii de hernie de disc, iar în 2020 a declarat că a fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe la nivelul aortei, într-un spital din Paris, fără a preciza însă momentul intervenţiei.

Traian Băsescu are 72 de ani și este în prezent europarlamentar PMP. El nu se mai regăsește pe lista PMP cu candidați pentru alegerile europarlamentare de anul acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇