Traian Băsescu este internat de mai multe zile

Traian Băsescu este internat de mai multe zile

Fostul președinte al României Traian Băsescu este internat de mai multe zile în secția de boli infecțioase a Spitalului Militar din Capitală.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, Traian Băsescu avea o viroză pulmonară puternică, fiind internat de cinci zile. Fostul președinte ar avea gripă de tip A, susțin surse citate de Antena 3.

Starea lui Traian Băsescu ar fi stabilă în prezent, după mai multe zile de tratament.  

Traian Băsescu  a mai avut probleme medicale. În martie 2022, la puţin timp după decizia instanţei supreme privind colaborarea sa cu Securitatea, el a fost internat la spital în Bruxelles, speculaţiile la acel moment fiind că ar fi avut probleme cardiace.

ADVERTISING

În 2006, el a fost supus unei operaţii de hernie de disc, iar în 2020 a declarat că a fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe la nivelul aortei, într-un spital din Paris, fără a preciza însă momentul intervenţiei.

După decizia defintivă referitoare la colaborarea sa cu fosta Securitate şi declaraţiile făcute în contextul mutării sale din vila de protocol de care beneficia în calitate de fost preşedinte şi la care a fost nevoit să renunţe, Traian Băsescu nu a mai avut apariţii publice.

Traian Băsescu are 72 de ani și este în prezent europarlamentar PMP. El nu se mai regăsește pe lista PMP cu candidați pentru alegerile europarlamentare de anul acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇