Superman a ieșit la deszăpezire: A turnat apa cu fărașul în scurgerea făcută degeaba (Foto)

Superman a ieșit la deszăpezire: A turnat apa cu fărașul în scurgerea făcută degeaba (Foto)

Conducerea societății tulcene Aquaserv a primit un sprijin neașteptat din partea unui bărbat îmbrăcat în costum de Superman. Înarmat cu un făraş, acesta a dat o mână de ajutor, aruncând apa dintr-o baltă imensă în canalizarea înălţată mai mult decât era necesar și care nu poate prelua apa pluvială.

„Superman” este, de fapt, un fost militar de carieră, Florin Leonte, în vârstă de 56 de ani, profesor de sport și antrenor de ciclism. Acesta este cunoscut pentru că taxează constant greșelile și derapajele autorităților, relatează publicația locală Tulcea noastră.

ADVERTISING

Îmbrăcat ca supereroul de la Hollywood, Leonte a folosit un făraș pentru a muta apa dintr-o baltă de pe o stradă din centrul orașului în gura de canal supraînălțată care nu poate prelua apa pluvială.

El a făcut acest gest pentru a atrage atenția asupra modului defectuos în care Aquaserv, societatea locală de apă și canalizare, a realizat această lucrare.

"Așa primar, așa oraș!
Așa primar, așa băltoacă! Sub Coloane, str. Unirii, Tulcea.
Primar de Tulcea, Ștefan Ilie, nu e ca la Luncauitza, ca la țară!
Cum să golești băltoaca în canalizare cu fărașul!!", a scris Florin Leonte pe Facebook.

Asa primar, asa baltoaca!🤪🤪🤪 Sub Coloane, str. Unirii, Tulcea.- primar de Tulcea, Stefan Ilie, nu e ca la Luncauitza, ca la tara!😃- Cum sa golesti baltoaca in canalizare cu farasul!🤪🤪🤪

Publicată de Florin Leonte pe Duminică, 29 ianuarie 2023

Potrivit publicației citate, mai multe situații asemănătoare au fost semnalate conducerii Aquaserv, însă situația persistă, iar directorul companiei, Valentin Ifrim, deși cunoaște modul haotic în care au fost executate lucrările, nu a fost nici măcar avertizat verbal de primarul din Tulcea, Ștefan Ilie, pe motiv că numirea sa a fost una politică, pe filieră PNL.

ADVERTISING

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇