Șoferul unui autobuz a făcut o manevră în trafic de a băgat mai mulți călători în spital

Șoferul unui autobuz a făcut o manevră în trafic de a băgat mai mulți călători în spital

Şase persoane, între 21 şi 72 de ani, au fost rănite şi transportate la spital, joi, după ce autobuzul de transport public în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier.

Totul s-a întâmplat după ce șoferul a frânat brusc, pe strada 15 Noiembrie din Brașov, în zona Tribunalului Brașov, scrie presa locală.

Şoferul ar fi efectuat o manevră care i-a dezechilibrat şi s-au lovit, a transmis IPJ Braşov.

Conform poliţiei, s-a întocmit un dosar de vătămare corporală din culpă, în care se efectuează cercetări.

"La faţa locului se află direcţionată o echipă, formată din poliţişti rutieri şi criminalişti, care desfăşoară cercetări în vederea lămuririi circumstanţelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul", a precizat IPJ Braşov.

Potrivit ISU Braşov, în urma accidentului, au rezultat 6 victime - 5 femei şi un bărbat, cărora li s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului, ulterior fiind transportate la Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate.

Victimele au suferit diferite traumatisme - faciale, abdominale, toracice, la membre, însă sunt conştiente, a precizat ISU Braşov.

ADVERTISING

Reacţia companiei de transport

Reprezentanții companiei de transport susţin că șoferul autobuzului a frânat brusc pentru a evita o coliziune.

„Independent de cercetarea Poliţiei Rutiere, RATBV a făcut primele verificări cu privire la incident, verificări din care reiese faptul că şoferul autobuzului a fost nevoit să utilizeze brusc frâna de urgenţă pentru a evita producerea unui accident de circulaţie. 

Din păcate, în urma frănării puternice, mai multe persoane s-au dezechilibrat în salonul autobuzului şi au suferit răniri. Ne pare rău pentru producerea acestui incident si facem din nou, şi pe această cale, un apel către toţi călătorii să se asigure de barele din interiorul autobuzelor şi troleibuzelor în timpul deplasării”, a declarat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan, citat de presa locală.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇