Caz șocant la Brașov: Un elev de clasa a VII-a și-a șantajat profesoara cu poze indecente

Caz șocant la Brașov: Un elev de clasa a VII-a și-a șantajat profesoara cu poze indecente

Cazuri din ce în ce mai bizare au loc în şcolile din România. Cel mai recent s-a petrecut la un liceu din Braşov. Un elev din gimnaziu, de clasa a VII-a, și-a șantajat profesoara de istorie. El a ameninţat-o că va face publice poze indecente cu fiica ei, dacă nu va primi note bune la istorie.

Totul s-a întâmplat la Liceul cu Program Sportiv din Brașov. Profesoara şantajată s-a dus la conducerea şcolii, dar şi la Poliţie.

Inițial, profesorii de la clasa elevului au sesizat că băiatul deranjează orele, are un comportament necorespunzător. Aşa că s-a decis scăderea notei la purtare. După două-trei luni, profesorii au constatat că s-au înrăutățit lucrurile şi i-au scăzut nota la purtare chiar la 4.

ADVERTISING

"Din acel moment, lucrurile au degenerat. Iată că acest caz este unul oarecum atipic, pentru că e un caz de șantaj de la un elev de clasa a 7-a către un profesor. Ce vă putem spune este că am aflat relativ târziu de această situație, pentru că într-o primă fază doamna profesoară de istorie de la Liceul cu Program Sportiv s-a adresat în mod direct Biroului de Poliției de Siguranță Școlară. La momentul de față, vă putem spune că acești doi copii care sunt protagoniștii acestor evenimente sunt transferați la două școli diferite", a declarat Valentin Bucur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, pentru Radio România Braşov.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Poliția Brașov a deschis dosar penal pentru ameninţare.

"Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Brașov au fost sesizați cu privire la incident și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt și dispunerii, în consecință, a măsurilor legale ce se impun. În cauză, față de sesizarea primită, a fost întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări, in rem la acest moment, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Daniel Zontea.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇