Sfârșit tragic pentru un bărbat din Harghita, care a fost găsit sfârtecat în pădure

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Harghita, care a fost găsit sfârtecat în pădure

Salvamontiștii din Harghita au fost chemați în ajutorul unei persoane atacate de un urs, sâmbătă seară, însă ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul victimei, care se refugiase într-o cabană, însă avea răni foarte grave, care i-au fost fatale.

”Ieri seară, membrii formației Salvamont Dancurás (din Gheorgheni – n.red.) din cadrul Serviciului Public Salvamont Harghita au fost alertați să intervină pentru salvarea unei persoane, care, conform primelor notificări, a fost atacată de un urs.

ADVERTISING

Formația de prim-răspuns alcătuită din opt salvatori montani a ajuns repede la fața locului în ciuda terenului accidentat și greu accesibil, intervenția fiind foarte dificilă din cauza vremii nefavorabile”, informează Dispeceratul Național Salvamont.

Salvamontiștii au reușit să găsească victima, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, din cauza rănilor extrem de grave.

„În urma căutărilor victima a fost găsită într-o casă din pădure, decedat și fără să mai răspundă manevrelor de resuscitare. Conform primelor investigații și pe baza gravității leziunilor suferite, decesul a intervenit cu mai mult timp înaintea sosirii la fața locului a echipei de salvatori. După sosirea echipei de criminalistică trupul neînsuflețit al persoanei a fost coborât și predat autorităților”, au mai spus salvamontiștii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇