Sorin Susanu, şeful Corpului de Control al ANPC şi al Protecţiei Consumatorului Braşov, infectat cu noul coronavirus, se plânge de mâncarea primită în spital.
Potrivit acestuia, alimentele primite sunt de calitate proastă și mai ales în aceste situații mâncarea oferită bolnavilor trebuie sa fie la standarde maxime.
Șeful Corpului de Control al ANPC şi al Protecţiei Consumatorului Braşov atrage atenția că produsele neconforme agravează starea medicală a pacienților.
”Probabil defect profesional….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proastă decât era în urmă cu ceva timp (zile). Discutăm despre calitate care trebuie să fie la standarde maxime în astfel de situații.
Ar fi păcat ca efortul susținut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienții să fie umbrit de posibile produse neconforme care în mod clar ar agrava starea medicală si așa precară în care se află pacienții de aici”, scrie Sorin Șușanu pe Facebook.
Acesta a postat și o fotografie cu câteva felii de șuncă, despre care spune că ridică anumite semne de întrebare.
”Am sa atașez o poza cu “șunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienților cu tot ceea ce pot”, subliniază şeful Corpului de Control al ANPC şi al Protecţiei Consumatorului Braşov.
I.O.