Șeful IPJ Giurgiu a fost schimbat după scandalul din Bolintin Vale. IGPR a trimis și o echipă de control

Șeful IPJ Giurgiu a fost schimbat după scandalul din Bolintin Vale. IGPR a trimis și o echipă de control

IGPR a numit joi o nouă conducere la IPJ Giurgiu și a anunțat un control temeinic, după ce miercuri seara în Bolintin Vale s-au strâns mai multe persoane pentru a protesta, în urma crimei comise duminică.

Astfel, în cadrul unei ședințe organizate la Ministerul de Interne, s-a decis trimiterea în localitate a unei echipe comune din cadrul IGPR și a IGJR în Giurgiu, „pentru a clarifica gestionarea situației operative, activitățile de prevenire și combatere a infracționalității, precum și modalitatea de gestionare a evenimentului în cauză”, potrivit unei informări a IGPR.

ADVERTISING

În plus, în orașul Bolintin Vale a fost constituită zonă specială de siguranță publică, unde sunt prezente forțe suplimentare din cadrul Poliției Române și Jandarmeriei Române.

La IPJ Giurgiu a fost numită o nouă conducere, fiind împuternicit pe funcția de inspector șef comisarul-șef Dana Ionuț, ”ofițer care a ocupat mai multe funcții de conducere, în prezent fiind titularul postului de șef al Poliției Sectorului 1, din cadrul D.G.P.M.B”. De asemenea, comisar-șef Croitoru Ion a fost împuternicit pe funcția de adjunct al I.P.J. Giurgiu, vacantă până la această dată, a transmis IGPR.

ADVERTISING

Află mai multe despre incidentul de duminică seară, când șoferul unui microbuz a fost ucis cu o piatră, în stradă, după o ceartă, și protestul localnicilor nemulțumiți de situația din comunitate.

bolintin2
Foto și detalii suplimentare: AICI

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇