Şeful de cabinet al preşedintelui Donald Trump a fost diagnosticat cu COVID-19

Şeful de cabinet al preşedintelui Donald Trump a fost diagnosticat cu COVID-19

Şeful de cabinet al preşedintelui Donald Trump, Mark Meadows, a fost diagnosticat cu COVID-19, transmite CNN, care citează doi oficiali. Acesta s-a aflat în preajma preşedintelui duminică, luni şi marţi.

Meadows, în vârstă de 61 de ani, a anunţat după alegerile de marţi că a contractat COVID, dar nu este clar cand a fost testat pozitiv pentru prima dată, potrivit surselor citate.

Anterior, el a părut sceptic în legătură cu măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus şi nu a fost văzut prea des purtând mască.

ADVERTISING

El a călătorit împreună cu preşedintele Trump la bordul Air Force One la acţiunile de final de campanie, duminică şi luni, l-a însoţit pe preşedinte marţi în vizita la sedii de campanie şi a participat la o petrecere la Casa Albă în noaptea alegerilor, ocazie cu care a fost în contact apropiat cu membri ai familiei preşedintelui. El nu a fost văzut purtând mască în niciuna dintre aceste ocazii.

Recomandările zilei pe SpotMedia.ro:

INTERVIU: Prof. Cherecheș: Bifăm ca pe vremea lui Ceaușescu. Marele pericol din decembrie și când ar putea scădea cifrele Covid

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

OPINIE: Televiziunile americane vs ne-televiziunile românești

ANALIZĂ: Valentin Naumescu – De ce este bine că Trump a pierdut alegerile. Nu ridicaţi prea sus ştacheta aşteptărilor pentru mandatul lui Biden!

LIVE: Cele mai importante informații despre alegerile prezidențiale din SUA


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇