Robert Negoiță a rămas fără permis. Polițiștii l-au oprit chiar la el în sector

Robert Negoiță a rămas fără permis. Polițiștii l-au oprit chiar la el în sector

Primarul Robert Negoiță a rămas fără permis după ce a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră chiar în Sectorul 3 din Bucureşti.

Edilul a fost prins în timp ce circula pe contrasens, aşa că i s-a reţinut permisul pentru 60 de zile şi a fost amendat cu 870 de lei.

"La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești, pe sensul opus de circulație.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile", a transmis Brigada Rutieră București.

ADVERTISING

Deşi Poliţia nu spune despre cine este vorba, surse citate de Libertatea şi ProTV au aflat că cel prins şi sancţionat este chiar Robert Negoiţă, care a fost foarte ocupat zilele acestea cu scandalul palmierilor şi chiar azi a susţinut o conferinţă de presă.

Negoiță plantează 300 de palmieri. A pus și măslini de 100 de ani, iar primăria și-o mută la Hala Laminor, unde va fi grădină exotică

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇