Reacția lui Ciolacu după bătaia din Parlament dintre Florin Roman și Dan Vîlceanu

Reacția lui Ciolacu după bătaia din Parlament dintre Florin Roman și Dan Vîlceanu

Premierul Marcel Ciolacu a comentat scandalul care a avut loc, marţi, în Parlament, între parlamentarii Florin Roman şi Dan Vîlceanu, în urma căruia ultimul a încercat să îl muşte pe fostul său coleg şi l-ar fi lovit cu genunchiul în zona nasului.

”Îmi pare bine că pe timpul meu nu s-au întâmplat astfel de cazuri. E de cascadorii râsului”, a afirmat Ciolacu, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, potrivit News.ro.

Amintim că deputaţii Florin Roman şi Dan Vîlceanu au fost implicaţi într-o altercaţie marţi, pe holul Parlamentului.

ADVERTISING

Florin Roman spune că Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului.

Iată imagini surprinse de camera de supraveghere de la Parlament, în care se vede cum cei doi sunt strâns îmbrăţişaţi, se împing, iar Vîlceanu încearcă să îl muşte pe Roman de faţă, în timp ce-l ţine de gât. Ulterior, Roman cade (în afara cadrului) şi Vîlceanu se vede cum parcă îşi ia avânt cu piciorul pentru o lovitură:

Filmul bătăii dintre Florin Roman și Dan Vîlceanu

Ulterior, Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul Dan Vîlceanu.

ADVERTISING

Astfel, parlamentarul va avea tăiat 50% din salariu timp de 6 luni şi timp de vorbire de doar 10 secunde, în plen, timp de 3 luni, a anunţat deputatul Cristina Trăilă, membru în Comisia Juridică. 

Solicitarea privind sancţionarea lui Dan Vîlceanu a fost făcută de deputatul Florin Roman în şedinţa Biroului Permanent.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇