Dan Vîlceanu rămâne cu jumătate din salariul de deputat după ce l-a agresat pe Florin Roman

Dan Vîlceanu rămâne cu jumătate din salariul de deputat după ce l-a agresat pe Florin Roman

Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul Dan Vîlceanu, după ce l-a agresat pe liberalul Florin Roman în plen.

Astfel, parlamentarul va avea tăiat 50% din salariu timp de 6 luni şi timp de vorbire de doar 10 secunde, în plen, timp de 3 luni, anunţă deputatul Cristina Trăilă, membru în Comisia Juridică. 

Solicitarea privind sancţionarea lui Dan Vîlceanu a fost făcută de deputatul Florin Roman în şedinţa Biroului Permanent.

ADVERTISING

Dan Vîlceanu poate contesta decizia colegilor săi. 

Deputatul PNL Florin Roman aşteaptă să îi fie eliberat certificatul medico-legal, după ce a fost agresat.

Liberalul nu va renunţa la plângerea penală împotriva fostului coleg de partid şi a adăugat că ”ce exemplu am da noi societăţii româneşti, cetăţenilor, dacă am pune batista pe ţambal în astfel de situaţii?”.

Amintim că deputaţii Florin Roman şi Dan Vîlceanu au fost implicaţi într-o altercaţie marţi, pe holul Parlamentului.

Florin Roman spune că Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului.

ADVERTISING

Iată imagini surprinse de camera de supraveghere de la Parlament, în care se vede cum cei doi sunt strâns îmbrăţişaţi, se împing, iar Vîlceanu încearcă să îl muşte pe Roman de faţă, în timp ce-l ţine de gât. Ulterior, Roman cade (în afara cadrului) şi Vîlceanu se vede cum parcă îşi ia avânt cu piciorul pentru o lovitură:

Filmul bătăii dintre Florin Roman și Dan Vîlceanu

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇