Razie în București, vineri noaptea. Trei conducători auto au fost prinși drogați la volan

Razie în București, vineri noaptea. Trei conducători auto au fost prinși drogați la volan

Trei conducători auto, doi bărbați și o femeie, au fost prinși drogați la volan, vineri noaptea, în timpul unui control al polițiștilor rutieri în mai multe zone din Capitală.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat 31 de sancţiuni, în valoare de peste 21.000 de lei și au fost reţinute opt permise de conducere, informează Brigada Rutieră. Au fost reținute și 4 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.   

În ce-i privește pe cei trei conducători auto care conduceau mașina sub influența drogurilor, este vorba despre un tânăr de 25 de ani, o femeie de 36 de ani și un alt tânăr de 21 de ani.

ADVERTISING

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din sectorul 5 sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, s-a stabilit faptul că acesta a consumat cocaină.

De asemenea, o femeie în vârstă de 36 de ani, a condus un autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, s-a stabilit faptul că acesta a consumat cannabis.

Un alt ânăr în vârstă de 21 de ani, a condus un autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, s-a stabilit faptul că acesta a consumat amfetamină.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pe numele fiecăruia dintre cei trei a fost deschis câte un dosar de cercetare penală.

„Astfel de acţiuni sunt organizate permanent de Brigada Rutieră pentru reducerea numărului de accidente rutiere, creşterea nivelului de responsabilizare în rândul participanţilor la trafic şi menţinerea unui climat optim de siguranţă rutieră pe drumurile publice din municipiul Bucureşti”, spune sursa citată.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇