Răsfăţatul prinţ Louis i-a luat faţa reginei la jubileul de 70 de ani (Galerie foto)

Răsfăţatul prinţ Louis i-a luat faţa reginei la jubileul de 70 de ani (Galerie foto)

După prima zi a festivităţilor dedicate Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, strănepotul ei, Louis, este pe prima pagină a ziarelor din Marea Britanie de vineri.

Expresiile lui faciale din timpul paradei militare de la Londra nu au trecut neobservate.

Platinum Jubilee in England
Foto: Hepta.ro

Vineri este a doua zi de festivităţi dedicate celor 70 de ani de domnie ai reginei. Dar suverana a fost depăşită în popularitate de nepotul ei în unele ziare britanice. Dacă presa de peste Canal a adus în mare parte un omagiu reginei joi, mai multe ziare, precum Daily Mirror, au evidenţiat trăsăturile prinţului Louis în timpul apariţiei sale pe balconul Palatului Bukingham.

Platinum Jubilee in England
Foto: Hepta.ro

„Ce balamuc, străbunico!” a scris Daily Mirror pe prima pagină de vineri, o descriere a momentului în care micul prinţ i-a arătat reginei avionele.  

În timpul paradei militare de joi, el s-a sprijinit cu coatele de balustradă părând plictisit, şi-a acoperit urechile din cauza zgomotului atunci când a avut loc survolul avioanelor, a fost surprins cu gura larg deschisă făcând-o pe străbunică să zâmbească, apoi a devenit foarte serios, i-a salutat pe aviatori, fapt care i-a încântat pe fotografi.

Şi Daily Mail a ales să publice o poză cu regina şi prinţişorul disperat: „Nu-i aşa că am aclamat-o noi asurzitor!”.

ADVERTISING

Ziarul a punctat, de asemenea, absenţa reginei de la slujba pentru Jubileu, de vineri, la Catedrala St. Paul, subliniind că ea „ne va lipsi”.

„Incredibil!” a titrat şi Daily Express, care a preferat să pună pe prima pagină o fotografie a mulţimii fericite şi cu regina surâzătoare.

The Guardian a fost mult mai sobru, consacrând doar jumătate din prima pagină Jubileului reginei, subliniind absenţa ei de la slujba de vineri. 

Cotidianul britanic a evidenţiat şi cea de-a 100 zi de la debutul războiului din Ucraina, care, paradoxal, a „remodelat forma” Europei. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇