Protest cu șoareci vopsiți în steagul palestinian eliberați în restaurante McDonald's, în Marea Britanie (Video)

Protest cu șoareci vopsiți în steagul palestinian eliberați în restaurante McDonald's, în Marea Britanie (Video)

Cutii cu rozătoare vii au fost aduse şi animalele eliberate în trei restaurante McDonald’s din Marea Britanie aparent ca parte a manifestaţiilor pro-Palestina.

Poliţia a declarat că investighează primul incident, petrecut luni, la Birmingham, când ceea ce păreau a fi şoareci vopsiţi în roşu, negru, verde şi alb – culorile steagului palestinian – au fost eliberaţi într-un McDonald’s din nordul oraşului.

Alte videoclipuri postate pe reţelele de socializare au arătat ceea ce par a fi două proteste similare în diferite alte restaurante McDonald's.

Într-unul dintre videoclipuri, personalul poate fi văzut încercând să reţină zeci de rozătoare sub o cutie de plastic.

O altă înregistrare video pare să arate un grup de bărbaţi mascaţi intrând într-un McDonald's în timp ce scandează „Free Palestine" (Eliberaţi Palestina) şi aruncă o cutie cu rozătoare pe jos, în apropierea personalului.

ADVERTISING

„Investigăm după ce rozătoare vii au fost aruncate într-un restaurant de pe Watson Road, Nechells. Înţelegem suferinţa pe care acest lucru a provocat-o şi nu este acceptabil în nicio circumstanţă. În prezent, acest fapt este tratat ca o infracţiune ce ţine de deranjarea ordinii publice şi avem linii active de anchetă pentru a identifica şi apoi aresta persoanele implicate”, a transmis Poliţia din West Midlands. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇