Propagandistul preferat al lui Putin face lista orașelor pe care le vrea bombardate nuclear: Bucureștiul cu siguranță (Video)

Propagandistul preferat al lui Putin face lista orașelor pe care le vrea bombardate nuclear: Bucureștiul cu siguranță (Video)

Vladimir Soloviov, unul dintre cei mai agresivi propagandiști ai Kremlinului, a făcut noi amenințări nucleare la adresa României.

Criticând în emisiunea sa măsurile luate de țările care susțin Ucraina, Soloviov a început să enumere orașe care ar trebui distruse în atacuri nucleare, pentru ca cetățenii să înțeleagă greșeala pe care o fac liderii lor politici.

În context, el a dat ca țintă sigură Bucureștiul, oscilând între mai multe orașe în cazul Franței și Germaniei.

„Nu mă pot decide dacă Parisul sau Marsilia. Bucureștiul cu siguranță, apoi Paris, Marsilia, Lyon... Lyon e un oraș frumos, e un festival al focului acolo. Și în Germania, ca răzbunare pentru rachetele Taurus, ce să distrugem? Hamburgul...”, spune propagandistul cu un ton serios.

ADVERTISING

„Hamburgul, da. Sau poate Munchenul?”, intervin invitații săi, râzând.

„Poate ar trebui să facem un sondaj cu ce orașe nu se tem să piardă, ca să înțeleagă unde încotro îi duc idioții care conduc aceste țări”, mai spune Soloviov.

În ultimii doi ani, Soloviov a vorbit des despre extinderea războiului cu NATO și scenariul unui atac nuclear, iar România s-a regăsit de cele mai multe ori printre țintele enumerate de el.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Și în vara anului trecut, Soloviov a amenințat România cu distrugerea totală, după ce s-a aflat că în țara noastră vor fi instruiți piloți ucraineni pentru F-16.

„Înseamnă că România nu va mai fi. Înseamnă că România va trebui atacată cu arme nucleare tactice”, spunea atunci propagandistul preferat al Kremlinului.

Soloviov este un apropiat al lui Putin, de altfel președintele rus anunțând personal în primăvara lui 2022, la scurt timp de la startul invaziei, că „faimosul jurnalist” a fost ținta unui atentat ce ar fi fost pus la cale de serviciile ucrainene.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇