Primul lanţ hotelier care anunță că le va cere clienţilor să fie vaccinaţi antiCOVID. Are hoteluri în Grecia și Mallorca

Primul lanţ hotelier care anunță că le va cere clienţilor să fie vaccinaţi antiCOVID. Are hoteluri în Grecia și Mallorca

Lanţul hotelier german Allsun le va cere clienţilor să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului, a anunţat proprietarul Alltours.

Noua regulă pentru cele 35 de hoteluri Allsun – aflate pe insula Mallorca, pe Insulele Canare şi în Grecia – va intra probabil în vigoare la 31 octombrie, în funcţie de progresul campaniei de vaccinare din Germania, potrivit Reuters.

Este prima companie din domeniul hotelier care anunţă că va introduce o astfel de cerinţă, în contextul în care guvernele şi turoperatorii se gândesc la cum şi când poate reveni la normal situaţia cu privire la călătorii.

ADVERTISING

“Vrem să le oferim tuturor clienţilor noştri cea mai mare siguranţă posibilă astfel încât ei să se bucure de vacanţă”, a precizat proprietarul Alltours, Willi Verhuven.

Până când se va ajunge la un număr suficient de mare de oameni vaccinaţi, hotelurile Allsun le vor cere clienţilor la cazare dovada unui test pentru coronavirus cu rezultat negativ. Acesta nu trebuie să fie mai vechi de 48 de ore.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇