Prima companie aeriană care anunţă că nu va transporta decât pasageri vaccinaţi antiCovid

Prima companie aeriană care anunţă că nu va transporta decât pasageri vaccinaţi antiCovid

Pasagerii vor trebui în viitor să demonstreze că au fost vaccinați împotriva Covid-19 pentru a putea urca în zborurile Qantas, a anunțat șeful companiei aeriene australiene.

Șeful transportatorului aerian, Alan Joyce, a declarat că aceasta va fi „o necesitate” atunci când vor fi disponibile vaccinuri.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Australia și-a închis frontierele la începutul pandemiei și le-a cerut celor care se întorc în țară să intre în carantină.

Vaccinul anti-Covid, nu obligatoriu, ci inevitabil

Mai recent, țara s-a bazat pe blocaje, testări pe scară largă și depistarea rapidă contactelor pentru a împinge infecțiile zilnice la un nivel apropiat de zero.

Într-un interviu acordat luni rețelei australiene Nine, Joyce a spus că Qantas are în vedere modalități de a-și schimba termenii și condițiile pentru pasagerii internaționali, deoarece industria, care a fost puternic afectată de restricțiile de călătorie, analizează modalitățile de a merge mai departe.

"Vom solicita oamenilor să se vaccineze înainte de a putea urca în aeronavă ... pentru pasagerii internaționali care ies și pentru oamenii care părăsesc țara credem că este o necesitate", a declarat el, citat de BBC.

Citeşte mai multe informaţii despre campania de vaccinare din România:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!