Preşedintele Braziliei a fost internat din cauza unei crize de sughiţ

Preşedintele Braziliei a fost internat din cauza unei crize de sughiţ

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost spitalizat în noaptea de marţi spre miercuri din cauza unei crize persistente de sughiţ care durează de mai bine de zece zile, a anunţat serviciul său de comunicare.

„Urmând recomandările echipei sale medicale, el a fost internat la spitalul Forţelor armate pentru a fi supus unor controale pentru identificarea cauzelor sughiţului”, a explicat Preşedinţia braziliană într-un comunicat, relatează AFP.

"Este bine, are o stare bună" şi "va rămâne sub observaţie între 24 şi 48 de ore, nu neapărat în spital", se precizează în comunicat.

ADVERTISING

Jair Bolsonaro, în vârstă de 66 de ani, a evocat această problemă de peste o săptămână, după o operaţie pentru instalarea unui implant dentar.

"Am sughiţuri de cinci zile. Am mai trecut prin asta, poate din cauza medicamentelor pe care le iau", a dezvăluit el joia trecută, cu prilejul transmisiunii sale săptămânale pe Facebook.

De la venirea sa la preşedinţie în 2019, Bolsonaro a suferit mai multe operaţii la abdomen din cauza sechelelor unui atentat cu armă albă căruia i-a căzut victimă în septembrie 2018, în timpul campaniei electorale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În iulie 2020, el a avut COVID-19, dar nu a avut decât simptome uşoare şi nu a necesitat spitalizare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇