Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost internat UPDATE A transmis un mesaj video

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost internat <span style="color:#990000;">UPDATE</span> A transmis un mesaj video

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost internat sâmbătă și supus unor controale medicale la un spital din Israel, după ce s-a plâns de dureri în piept.

Biroul prezidențial a anunțat că Netanyahu, la 73 de ani cel mai longeviv lider al ţării, se afla în stare bună.

Nu există indicii privind o eventuală predare a puterii, relatează Reuters.

El era pe deplin conştient în drum spre spitalul Sheba din oraşul Tel Hashomer şi a intrat pe picioare în sala de urgenţe, a precizat postul de televiziune israelian Channel 12.

ADVERTISING

Potrivit The Times of Israel, Netanyahu s-a plâns de o uşoară ameţeală, după ce în urmă cu o zi a stat câteva ore în aer liber, în condiţii de căldură mare.

Tel Hashomer este aproape de oraşul costier Caesarea, unde Netanyahu are o reşedinţă privată.

La începutul lunii octombrie, Netanyahu s-a îmbolnăvit în timpul postului evreiesc de Yom Kippur şi a fost spitalizat pentru scurt timp.

UPDATE: Benjamin Netanyahu le-a mărturisit israelienilor într-o înregistrare video că a stat ieri "în soare, fără pălărie şi fără apă", ceea ce "nu a fost o idee bună". El le-a recomandat să "nu stea prea mult în soare" şi să "bea mai multă apă", având în vedere valul de căldură care afectează şi Israelul.

תודה רבה לכולכם! ❤️

Publicată de ‎Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו‎ pe Sâmbătă, 15 iulie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇