Ploi torențiale în Constanța: Mai multe străzi și gospodării au fost inundate, mijloacele de transport în comun au întârzieri (Video)

Ploi torențiale în Constanța: Mai multe străzi și gospodării au fost inundate, mijloacele de transport în comun au întârzieri (Video)

Străzi şi gospodării din mai multe localităţi din judeţul Constanţa au fost inundate, în urma ploii torenţiale de miercuri dimineaţa, iar pompierii au fost solicitaţi să intervină.

De asemenea, mijloacele de transport în comun înregistrează întârzieri din cauza ploii şi a apei de pe străzi.

Au fost inundate un subsol în Eforie Sud şi un altul în Eforie Nord, o stradă şi o casă din Agigea. De asemenea, pompierii au fost chemaţi şi pentru inundaţii produse pe o stradă din Techirghiol, una din Mangalia, alta din Mamaia Nord, la o curte din Moşneni şi la parterul şi etajul 1 al unei clădiri din Constanţa, unde îşi desfăşoară activitatea Direcţia Agricolă.

ADVERTISING

De asemenea, o canalizare din Eforie Sud şi alta din Mamaia Sat au fost inundate.

Din cauza ploii torenţiale, circulaţia rutieră pe mai multe străzi din oraşul Constanţa s-a desfăşurat cu dificultate pentru că e multă apă pe carosabil.

Inundații în zona Icil din Constanța în urma ploii torențiale

Reprezentanţii Regiei de Apă au primit peste 50 de reclamaţii în urma ploii torenţiale.

Cele mai multe, 21, au venit din Constanţa, iar 11 sesizări au fost primite din Mangalia şi staţiuni. La dispeceratul societăţii au mai ajuns reclamaţii şi din Agigea, Techirghiol, Cumpăna, Eforie Sud, Eforie Nord, Tuzla şi Costineşti.

Inundații la Techirghiol! Mai multe mașini blocate în trafic

De asemenea, din cauza rafalelor de vânt, au fost înregistrate căderi de tensiune la sursele Cotu Văii şi Comana, motiv pentru care furnizarea apei potabile este întreruptă în localităţile Cotu Văii, Negru Vodă şi Comana.

ADVERTISING

Reprezentanţii companiei de transport public în comun au anunţat că sunt întârzieri pe toate liniile din Constanţa.

”Din cauza ploii şi a cantităţii de apă acumulate pe şosele, toate liniile CT BUS înregistrează întârzieri. Le recomandăm călătorilor să aloce un interval de timp mai mare pentru călătoriile cu transportul în comun”, au afirmat reprezentanţii CT BUS.

Oraşul Constanţa şi mai multe localităţi din judeţ s-au aflat, miercuri dimineaţa, sub cod portocaliu de vreme severă.

Totodată, locuitorii au primit şi mesaj RO-Alert în legătură cu producerea unor fenomene meteo periculoase.

ADVERTISING

Codul galben de averse torenţiale e valabil până la ora 23 în 20 de judeţe şi Capitala.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇