Pitești: Profesor de religie, acuzat că ar fi sechestrat și agresat sexual o elevă

Pitești: Profesor de religie, acuzat că ar fi sechestrat și agresat sexual o elevă

Poliţiştii din Piteşti fac verificări, după ce o elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Economic din municipiu a afirmat că dirigintele, care este şi profesor de religie, ar fi încercat să o agreseze sexual.

”În cursul serii de 13 octombrie a.c., ca urmare a informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti s-au sesizat, din oficiu, şi efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Argeş, referitor la incidentul petrecut într-o unitate de învăţământ din Piteşti.

ADVERTISING

Potrivit presei locale, este vorba de o elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu” din Piteşti. Aceasta a reclamat la conducerea şcolii că profesorul de religie, care îi e şi diriginte, a încercat să o agreseze sexual, în sala de sport a şcolii.

Potrivit Ziarul Argeșul, eleva ar fi fost chemată de profesor în zona vestiarelor, după care a fost încuiată aici. Profesorul ar fi început să o pipăie și i-a propus o relație, oferindu-i o brățară cadou.

Conducerea unităţii de învăţământ şi Inspectoratul Şcolar au declanşat, la rândul lor, anchete în acest caz.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇