Pistolul furat din locuința unui fost ofițer SRI a fost găsit într-un lac

Pistolul furat din locuința unui fost ofițer SRI a fost găsit într-un lac

Polițiștii care anchetează spargerea locuinței unui fost ofițer SRI din Voluntari au găsit pistolul şi muniţia furate în lacul Pantelimon.

Chiar suspecţii au mărturisit că acolo au aruncat arma de tip Glock şi muniţia aferentă, transmite Adevărul.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale Ilfov, împreună cu scafandrii de la ISU, au căutat marţi pistolul "în mediul acvatic" şi le-au găsit.

Unul dintre suspecţi, un tânăr de 24 de ani, a fost dus la audieri şi a fost ulterior prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, care au emis mandat pentru 30 de zile.

ADVERTISING

”Faţă de bărbatul de 24 de ani, a fost dispusă la data de 18 ianuarie a.c. reţinerea pentru 24 de ore,  iar la data de 19 ianuarie a.c., faţă de acesta s-a dispus şi măsura controlului judiciar, de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, în alte 2 dosare de urmărire penală privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, din 2 locuinţe situate în oraşul Popeşti Leordeni”, precizează IPJ Ilfov, citat de News.ro.

Furtul a fost reclamat pe 6 ianuarie. Un bărbat a sesizat la poliţie că persoane necunoscute i-au furat din seif un pistol letal, peste 20 de cartuşe şi bijuterii. Spargerea a fost dată într-un complex rezidențial. Suspecții au pătruns în vilă când proprietarii erau plecați.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇