Peste 25.000 de lei furați din mașini din Sectorul 1

Peste 25.000 de lei furați din mașini din Sectorul 1

Doi bărbaţi au fost arestaţi, sâmbătă, după ce au furat din autoturisme, în Sectorul 1 al Capitalei, peste 25.000 lei.

Hoții foloseau aceeași metodă de fiecare dată: își urmăreau victimele și foloseau un dispozitiv de bruiaj al sistemului de închidere centralizată a mașinii.

„Cercetările au fost declanşate la data de 27 octombrie 2021, când poliţişti din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că din autoturismul parcat, la o adresă din Sectorul 1, i-au fost sustraşi 15.000 de lei.

ADVERTISING

De asemenea, la data de 13 aprile 2022, la nivelul Secţiei 2 Poliţie se înregistra plângerea unei persoane care reclama faptul că din autoturismul său, parcat la o adresă din acelaşi sector, persoane necunoscute i-au sustras 11.500 de lei.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că ambele fapte ar fi fost săvârşite de doi bărbaţi, unul dintre ei cunoscut cu preocupări de natură infracţională”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei. 

Potrivit sursei citate, pe 27 octombrie 2021, în jurul orei 13.00, unul dintre cei arestați ar fi forțat portiera unei mașini, iar din topedou ar fi sustras 15.000 lei. 

ADVERTISING

De asemenea, pe 13 aprilie 2022, în jurul orei 17.30, acelaşi bărbat ar fi pătruns în interiorul altei maşini, din acelaşi sector, de unde ar fi sustras 11.500 de lei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale - Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducere fără permis.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇