Percheziţii la Poliţia Locală Bucureşti şi Oficiul de Cadastru, privind demolarea ilegală a unui imobil din centrul Capitalei

Percheziţii la Poliţia Locală Bucureşti şi Oficiul de Cadastru, privind demolarea ilegală a unui imobil din centrul Capitalei

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice fac miercuri dimineaţă nouă percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în județul Ilfov privind demolarea ilegală a unui imobil situat în centrul Capitalei, într-o zonă protejată construită. Şase persoane urmează să fie duse la audieri.

UPDATE Percheziţii se desfăşoară la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti, precum şi la Direcţia de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti. Surse din anchetă afirmă că imobilul demolat ilegal este situat în Strada Visarion nr. 8.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Dosarul penal vizează infracţiunile de:

  • fals material în înscrisuri oficiale,
  • fals în declaraţii,
  • omisiunea sesizării şi executarea de lucrări fără autorizaţie de desfiinţare.

”La această oră, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 9 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals în declaraţii, omisiunea sesizării şi executarea de lucrări fără autorizaţie de desfiinţare, toate în legătură cu demolarea ilegală a unui imobil situat în centrul municipiului Bucureşti, într-o zonă protejată construită”, a anunţat IGPR.

În acelaşi timp, se vor pune în aplicare 6 mandate de aducere emise pe numele bănuiţilor.

Persoanele în cauză vor fi duse la sediul unităţii de poliţie, în vederea aducerii la cunoştinţă a faptelor pentru care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi audierii acestora, pentru clarificarea situaţiei de fapt.

La acţiune participă şi luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro: