O rusoaică, susținătoare înfocată a lui Putin, va lucra în Senatul Italiei (Foto & Video)

O rusoaică, susținătoare înfocată a lui Putin, va lucra în Senatul Italiei (Foto & Video)

O rusoaică în vârstă de 35 de ani, fan înfocat al președintelui Vladimir Putin, a câștigat concursul pentru postul de asistent parlamentar în Senatul Italiei.

Irina Osipova va lucra, începând cu 1 noiembrie, în departamentul de corespondență a Senatului și va fi responsabilă cu consultarea bazelor de date și a „clasificării” și arhivării corespondenței Parlamentului, scrie News Italy24.

Potrivit CV-ului său, Irina Osipova are dublă cetățenie, rusă și italiană. S-a născut în 1988 la Moscova și este fiica lui Oleg Osipov, director al Centrului Rus de Știință și Cultură din Roma.

ADVERTISING

Tânăra de 35 de ani este cunoscută în capitala Italiei ca un mare susținător al politicilor lui Putin. În 2016, la doar 28 de ani, a candidat pentru FdI la alegerile municipale, dar a obținut mai puțin de 200 de voturi, notează Corriere della Sera.

În 2012 a înființat asociația „Rim - Tineri italo-ruși” pentru a reuni „tineri activi și creativi, care folosesc în principal limba rusă în viața lor de zi cu zi”. O asociație care a organizat evenimente și demonstrații pentru a se împotrivi sancțiunilor europene asupra Rusiei, care au început după anexarea Crimeii în 2014.

ADVERTISING

Osipova este colaborator din 2014 al asociației Lombardia-Rusia, condusă de Gianluca Savoini, membru al Ligii Nordului, fostă mână dreaptă a lui Matteo Salvini și de multă vreme purtătorul de cuvânt al acestuia. A lucrat și ca translator pentru Salvini în timpul a două călătorii în Rusia.

Pe Facebook și X (fostul Twitter) nu a mai postat din 2020. Însă, pe atunci, când era activă pe rețelele de socializare, toate postările erau pro Putin. Promova ”importarea modelului Putinian în Italia: apărarea intereselor naționale!” și afirma că Vladimir Putin este un lider care nu are egal în lume.

Il modello putiniano per l'Italia

Ecco cosa significa importare il modello putiniano in Italia: diffendere gli interessi nazionali!

Publicată de Irina Osipova pe Marţi, 24 mai 2016

"No sanzioni sì cooperazione"Oggi i ragazzi di Gioventù Nazionale hanno organizzato l'iniziativa davanti all'Ambasciata...

Publicată de Irina Osipova pe Sâmbătă, 7 aprilie 2018

A transmis chiar și un mesaj al președintelui Vladimir Putin cu ocazia Anului Nou:

Messaggio di Capodanno del Presidente russo Vladimir Putin con i sottotitoli in italiano #Putin #messaggiodiCapodanno #messaggioallanazione

Publicată de Irina Osipova pe Luni, 31 decembrie 2018

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇