O româncă vrea să fie primar în Las Vegas: Cine este Irina Hansen

O româncă vrea să fie primar în Las Vegas: Cine este Irina Hansen

O femeie de afaceri originară din România candidează la alegerile locale din Las Vegas, care vor avea loc în 2024.

Irina Hansen, de 45 de ani, și-a anunțat oficial candidatura pe 21 septembrie, pentru funcția de primar al orașului Las Vegas, în cadrul unui eveniment organizat de echipa sa de campanie în orașul Henderson, din Nevada, relatează KTVN.

Actualul primar al Las Vegasului, Carol Goodman, nu va mai candida pentru un nou mandat.

Născută în România în 1978, Hansen a imigrat în Statele Unite "pentru a scăpa de regimul opresiv al dictaturii comuniste", potrivit unui comunicat de presă. Ea s-a mutat în 1998 din California în Las Vegas, unde a obținut atestatul de agent imobiliar în 2005.

ADVERTISING

De atunci a devenit membru al asociației locale și al celei naționale a agenților imobiliari, precum și al Consiliului Imobiliar Rezidenţial.

În 2019, ea a deschis Prestige Salon and Spa după ce a obținut licența în cosmetică și estetică avansată, precum și în dezvoltarea unei linii de îngrijire a pielii la standarde medicale.

Hansen are o viziune conservatoare, iar platforma sa electorală pune accent pe transparență și responsabilitate față de alegători, creșterea economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea unei soluții la criza de persoane fără adăpost.

Dateline: Las Vegas, NV - September 18, 2023IRINA HANSEN – ENTERS THE CITY OF LAS VEGAS 2024 MAYORAL RACEA Real...

Publicată de Irina Hansen pe Miercuri, 18 octombrie 2023

"Irina crede că, sub conducerea ei, va reuși să creeze o creștere economică sustenabilă în Las Vegas și să le redea oamenilor încrederea în oficialii aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni deșarte ca să fie aleși, ceea ce a dus la inactivitate și automulțumire", se arată pe site-ul ei de campanie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Motto-ul ei electoral este "Dacă ei n-o vor face, o voi face eu!".

Hansen va înfrunta în cursa electorală două femei cu experiență în politică și administrație - consiliera locală Victoria Seaman și fosta congresmană Shelley Berkley - și alte două femei din mediul de afaceri - antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și femeia de afaceri locală Tera Anderson.

T.D.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇