O profesoară de la un liceu din București a fost înjunghiată în zona gâtului de un elev UPDATE Adolescentul a fost reținut

O profesoară de la un liceu din București a fost înjunghiată în zona gâtului de un elev UPDATE Adolescentul a fost reținut

O profesoară de la Colegiul Național Ion Creangă din Bucureşti a fost înjunghiată în zona gâtului de un elev de 16 ani, în timpul orelor de curs.

Incidentul a avut loc după prânz, în timpul unei ore de limba japoneză, la clasa a X-a.

UPDATE: Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore, la finalul audierilor care au durat aproape toată ziua. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, iar în cursul zilei de joi va fi dus la Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru audieri.

A fost înjunghiată din cauza unui test

Elevii care au văzut totul povestesc că tânăra profesoară a intrat în clasă și a vrut să le dea un test neanunțat. Atunci unul dintre elevi a scos un cuțit de bucătărie și a încercat să o lovească. Femeia s-a ferit, dar s-a ales cu răni uşoare, transmite Antena3.

ADVERTISING

”La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 14 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învăţământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înţepător, în timp ce se afla la ora de curs”, a anunţat oficial Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au identificat persoanele implicate. Elevul de 16 ani nu era cunoscut ca un copil problemă sau agresiv, precizează surse citate de News.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Profesoara de 26 de ani a fost dusă cu salvarea la Spitalul Universitar. Ea este stabilă, conştientă şi cooperantă. "Pacienta este stabilă, conştientă, cooperantă. Are o plagă superficială care necesită sutură. În acest moment este încă în investigaţii. Nu ştim dacă necesită internare", au declarat surse medicale pentru Agerpres.

Având în vedere zona în care a fost înjunghiată, viaţa i-a fost pusă în pericol. Pacienta a fost mai întâi la UPU, apoi pe secţia ORL.

Poliţia continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇