Dobermanul lui Malcom Edjouma de la FCSB, fără lesă și botniță, a rănit o fetiță de 7 ani

Dobermanul lui Malcom Edjouma de la FCSB, fără lesă și botniță, a rănit o fetiță de 7 ani

O fetiţă de şapte ani a avut o întâlnire nefericită cu un câine de talie mare, într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei şi a fost rănită, fără a fi nevoie să fie transportată la spital. Animalul era plimbat fără lesă şi botniţă.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că animalul aparţine jucătorului FCSB Malcom Edjouma. Incidentul s-a produs în Parcul Plumbuita 1, unde câinele era plimbat de concubina fotbalistului.

Câinele, un pui de doberman de aproximativ şase luni, s-a apropiat de fetiţă, fără intenţia de a o muşca, probabil pentru a se juca.

ADVERTISING

Fetiţa a căzut şi are câteva zgârieturi. A primit îngrijiri de la ambulanţă, fără a fi nevoie să meargă la spital.

Francezul Malcom Edjouma, 27 de ani, este legitimat la FCSB din 2022.

Iată şi ce spune Poliţia Capitalei:

”Ieri, 10 septembrie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 14.30,  cu privire la faptul că, în zona unui loc de joacă, din Sectorul 2, o minoră ar fi fost atacată de un câine de talie mare.

Poliţişti din cadrul subunităţii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, în parc fiind identificată o femeie, care plimba un câine fără lesă şi botniţă”.

ADVERTISING

Fetiţa avea zgârieturi şi i-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj de prim ajutor.

”Precizăm faptul că nu a fost necesar transportul la spital. Ulterior, la adresa menţionată s-a prezentat şi deţinătorul câinelui, un bărbat de cetăţenie străină. Cazul a fost preluat de către Serviciul Protecţia Animalelor, în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de ”neluarea de către proprietarul / deţinătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei”, conform OUG 55/ 2002 privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇