O fetiță de 11 ani a fost împușcată mortal în Franța

O fetiță de 11 ani a fost împușcată mortal în Franța

O fetiță britanică în vârstă de 11 ani a fost împușcată mortal, sâmbătă, în timp ce se juca în grădina casei sale, într-un sat din vestul Franței.

Tatăl și mama fetei au fost, de asemenea, răniți în atacul din satul Saint-Herbot din Bretania, în timp ce sora ei în vârstă de opt ani a scăpat nevătămată, scrie The Guardian.

Familia Thornon, care locuiește în satul francez de aproximativ cinci ani, făcea un grătar în grădină, iar fetele se jucau, sâmbătă, în jurul orei 22.00, când un bărbat a apărut cu o armă și a tras mai multe focuri.

ADVERTISING

Solenne Thornon, în vârstă de 11 ani, a fost ucisă pe loc. Tatăl ei, Adrien, în vârstă de 52 de ani, a fost împușcat în cap și a fost dus la spital, iar starea lui este critică.

Mama fetelor, Rachel, în vârstă de 49 de ani, a fost împușcată în spate și în cap, dar ar fi în afara oricărui pericol, a declarat procurorul Carine Halley.

Fata cea mică, Céleste, în vârstă de opt ani, a fugit la o casă învecinată.

Un bărbat olandez în vârstă de 71 de ani care locuia în același sat a fost arestat în legătură cu atacul.

ADVERTISING

Presa franceză a relatat că exista un conflict între bărbat și familia britanică cu privire la un teren.

Procurorul a subliniat că primele dovezi arată că suspectul „a apărut brusc cu o armă și a tras de mai multe ori în direcția victimelor”.

„Motivele acestei tragedii nu sunt încă cunoscute. Se pare că a existat un conflict între cei doi vecini în legătură cu o bucată de teren învecinată celor două proprietăți”, a declarat Halley jurnaliştilor francezi.

Un vecin le-a spus jurnaliștilor: „Am auzit zgomote și am crezut că sunt artificii. Apoi, fata cea mică a venit în fugă la vecini strigând: Sora mea a murit, sora mea a murit. Ne-am dus și am văzut că fata era moartă și tatăl și mama ei erau răniți.”

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇