O femeie din Brăila a fost găsită moartă la 24 de ore după ce a sunat la 112. Polițiștii nu au reușit să o localizeze UPDATE

O femeie din Brăila a fost găsită moartă la 24 de ore după ce a sunat la 112. Polițiștii nu au reușit să o localizeze <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

La Brăila, o femeie de 44 de ani a fost găsită moartă într-o casă din comuna Mircea Vodă, la aproximativ 24 de ore de la momentul în care aceasta sunase la 112.

UPDATE: Conducerea Poliţiei Române anunţă că a trimis deja la Brăila o echipă de la Direcţia Control Intern pentru a verifica modul în care poliţiştii de acolo au gestionat cazul. ”Conducerea Poliţiei Române a dispus, încă de ieri, 11 iunie, trimiterea unei echipe din cadrul Direcţiei Control Intern, pentru a efectua verificări cu privire la modul de gestionare a cazului. În această dimineaţă, echipa de poliţişti a ajuns la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila şi a demarat verificările”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Române.

ADVERTISING

Femeia a fost ucisă de concubin, un bărbat de 50 de ani, care apoi s-a sinucis. Cadavrele au fost găsite marți dimineață, scrie publicația DeBrăila.

Victima a sunat la 112, luni, la ora 12:31, şi, strigând, a afirmat că se află în pericol, dar nu a mai oferit alte detalii.

Sistemul a furnizat date de localizare, iar acolo au fost trimise două echipaje de polițiști pentru a face verificări. Polițiștii au ajuns în fața casei, dar au comunicat că nu se confirmă existența unui conflict.

„În urma verificărilor efectuate, nu au fost obținute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict”, transmite IPJ Brăila.

ADVERTISING

Totuşi, potrivit surselor Antena 3, STS le-ar fi furnizat agenților localizarea avansată pe AML (Advanced Mobile Location/ Localizare Mobilă Avansată), pentru a găsi cât mai repede femeia care a cerut disperată ajutor. 

Poliția susține că „s-au purtat discuții cu locuitorii din zonă pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc evenimentul” și că s-a încercat, totodată, „identificarea apelantei, inclusiv prin prezentarea spre recunoaștere a numărului de telefon de pe care s-a apelat”.

ADVERTISING

Oamenii legii afirmă că nimeni din localitate „nu a putut oferi informații care să ajute la identificarea locației sau a apelantei”.

”Din verificările efectuate și datele deținute, la acest moment, telefonul ar aparține femeii, de 44 de ani, din comuna Mircea-Vodă, însă la momentul efectuării verificărilor în teren, vecinii nu au putut furniza această informație", se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Marți dimineață, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Mircea-Vodă, au fost găsite două cadavre ce prezentau urme de violenţă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇