O judecătoare din Arad a sunat la 112 să anunțe că are o bombă în mașină UPDATE

O judecătoare din Arad a sunat la 112 să anunțe că are o bombă în mașină <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

O femeie din Arad, oraşul singurului atentat cu bombă din România, a sunat, miercuri, la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că a fost ameninţată şi că pe unul dintre autoturismele sale se află un dispozitiv străin, posibil exploziv.

Potrivit presei locale din Arad, femeia se numeşte Liliana Ştef şi a fost judecătoare la Tribunalul Arad, secţia penală. Aceasta abia s-a pensionat la începutul lunii noiembrie.

Incidentul are loc pe strada Mărăşeşti, din zona centrală a oraşului Arad. Mașina s-ar afla în curtea unui imobil de pe stradă.

ADVERTISING

”Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi ameninţată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranţă. Traficul a fost blocat pe toată strada. A fost solicitată echipa de pirotehnişti”, a transmis IPJ Arad.

Au ajuns inclusiv pirotehniştii de la Timişoara.

UPDATE ”Maşinile familiei, precum şi imobilul, au fost verificate, nefiind găsit niciun dispozitiv suspect”, a precizat IPJ Arad. Circulaţia rutieră a fost reluată pe strada Mărăşeşti.

Alertă cu obiect străin pe maşină, str. Mărăşeşt închisă! - 15.11.2023

Polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi amenințată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin.Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranță. Traficul a fost blocat pe toată strada Mărăşeşti.A fost solicitată echipa de pirotehniști.Sursa: IPJ ARAD

Publicată de La Strada TV pe Miercuri, 15 noiembrie 2023

Amintim că pe 29 mai 2021, tot în Arad, maşina omului de afaceri Ioan Crişan a explodat, după ce pe autoturism a fost montat un dispozitiv exploziv. În urma exploziei, omul de afaceri a murit. Atunci, suflul exploziei a fost atât de puternic încât a spart geamurile locuinţelor din apropiere.

ADVERTISING

Poliţiştii nu i-au găsit, nici până în prezent, pe cei care au montat dispozitivul explozibil.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇