Crimă șocantă în București: O femeie a fost stropită cu benzină și incendiată în scara unui bloc

Crimă șocantă în București: O femeie a fost stropită cu benzină și incendiată în scara unui bloc

O femeie a decedat, luni, după ce a fost stropită cu benzină şi incendiată în scara unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

”La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină şi i s-ar fi dat foc.

În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceştia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor”, anunţă Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

ADVERTISING

La faţa locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar şi un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

”În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, precizează poliţiştii.

Femeia incendiată a avut un conflict verbal care a degenerat într-o agresiune fizică cu un bărbat, presupusul autor al crimei, a declarat luni un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ADVERTISING

"Victima a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Pe imagini, apare că a fost un conflict verbal, care degenerează apoi într-unul fizic şi culminează cu incendierea victimei (…) Nu pare un conflict spontan (…) Din păcate nu vă pot oferi semnalmentele presupusului agresor. Trupul victimei a fost ridicat şi dus la INML şi se va efectua autopsia", a afirmat procurorul Anghel Alexandru, citat de Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, femeia incendiată este administratorul blocului unde a avut loc incidentul. În urma analizării înregistrărilor de pe camerele video din zonă, anchetatorii cunosc identitatea agresorului, acesta fiind căutat la această oră.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇