București: O femeie a murit, după ce a fost mușcată de un câine pe care îl luase în îngrijire

București: O femeie a murit, după ce a fost mușcată de un câine pe care îl luase în îngrijire

O femeie de 53 de ani din Bucureşti a murit, luni, după ce a fost muşcată de un câine de talie mare pe care îl luase în îngrijire.

Incidentul a fost observat de doi vecini, care au alertat autorităţile.

Potrivit Poliţiei Capitalei, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată, luni, prin apel la 112, de către un bărbat, care a văzut în curtea unui imobil din Sectorul 3 o femeie muşcată de un câine. 

”Poliţiştii au intervenit la faţa locului şi au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconştienţă, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

ADVERTISING

Agresiunea canină a fost observată de doi vecini.  De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni”, a arătat sursa citată.

Echipajul medical sosit la locul incidentului a constatat decesul femeii, trupul acesteia urmând a fi transportat la INML, pentru necropsie.

Potrivit surselor G4Media, câinele a fost luat de la un adăpost al Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) al Primăriei București, fiind un animal din rasa rotweiller sau mix cu rotweiller. Imobilul este situat în curtea unei firmei deținute de tatăl femei decedate.

ADVERTISING

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇