O femeie a fost salvată de polițiștii din București, după ce a fost răpită și încuiată în portbagajul unei mașini în flăcări

O femeie a fost salvată de polițiștii din București, după ce a fost răpită și încuiată în portbagajul unei mașini în flăcări

O femeie a fost salvată de poliţiştii din Capitală după ce a anunţat la 112 că partenerul său a agresat-o şi a forţat-o să intre în portbagajul unui autoturism.

Ulterior, maşina a fost găsită pe un loc viran din Sectorul 3, iar în interior era flacără deschisă. A fost depistat şi şoferul maşinii, care consumase alcool şi substanţe interzise, conform poliţiştilor.

”În această dimineaţă, 6 februarie 2023, în jurul orei 4.40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergenţe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic şi ar fi forţat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcţie necunoscută.

Operatorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reuşit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliţie aflate în serviciu”, transmite Poliîia Capitalei.

În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit, pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului.

De asemenea, la faţa locului a fost solicitat un echipaj medical.

La scurt timp, în zona unei staţii de benzină, din apropiere, a fost depistat şi şoferul maşinii, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

”Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale”, precizează Poliţia Capitalei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇