O studentă acuză un controlor că a agresat-o sexual în tren. Precizările CFR Călători

O studentă acuză un controlor că a agresat-o sexual în tren. Precizările CFR Călători

O tânără din Craiova a depus o plângere la Poliţie în care susţine că a fost agresată sexual chiar de către controlor, în timp ce călătorea într-un tren CFR Călători pe ruta Craiova – București Nord.

Faptele s-au fi petrecut pe 18 noiembrie. Studenta povesteşte că se afla singură în compartiment când conductorul de tren, un bărbat în jur de 40 de ani, a intrat peste ea cu puţin timp înainte ca trenul să ajungă în gară şi a început să o agreseze.

“M-am întins după bagaj, iar el m-a apucat de mână, m-a înghesuit spre geam şi a încercat lucruri greu de descris în cuvinte”, a spus tânăra, potrivit Gazeta de Sud.

ADVERTISING

Tânăra a reuşit să scape în ultimul moment, fugind pe coridor, unde nu era decât un alt bărbat, ce părea să fie un cunoscut al suspectului.

Ulterior, fata şi părinţii ei au depus o sesizare la CFR şi o plângere la Poliţia Transporturilor din Bucureşti.

Reprezentanţii CFR Călători au anunţat că a fost demarată o cercetare internă în acest caz.

”Referitor la sesizarea unei călătoare privind comportamentul nepotrivit al unui conductor de tren în timpul programului de lucru, față de aceasta, în data de 18.11.2022, într-un tren pe ruta Craiova – București Nord, CFR Călători a demarat o cercetare internă conform reglementărilor legale în vigoare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Până la finalizarea cercetării, personalul de tren implicat a fost a retras din serviciul de deservire a trenurilor și a publicului călător. CFR Călători face precizarea că nu tolerează comportamente neadecvate în rândul personalului propriu, implicit al celui în relația cu publicul călător. Rezultatele cercetării vor fi putea fi transmise după finalizarea acesteia”, a transmis instituţia.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇