Nicolae Ciucă: Vă spun fără niciun fel de echivoc că mă vaccinez

Nicolae Ciucă: Vă spun fără niciun fel de echivoc că mă vaccinez

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a declarat că se va vaccina împotriva COVID-19, atunci când îi va veni rândul. El a adăugat că medicii specialişti şi medicii de familie trebuie să convingă populaţia să se vaccineze, atunci când va sosi vaccinul anti-Covid.

”Eu pot să vă spun fără niciun fel de echivoc că mă vaccinez. Atunci când îmi va veni rândul, mă voi vaccina. Este doar o chestiune de atitudine. Pot să vă conving să fiţi responsabil, să continuăm să respectăm aceste măsuri şi să înţelegem că  vaccinarea face parte din setul de măsuri stabilite la nivel global, la nivel european, la nivel naţional, pentru a putea avea o luptă eficientă cu această pandemie”, a declarat Ciucă, la TVR 1, marţi seară, întrebat fiind cum va convinge el românii să se vaccineze anti-Covid.

ADVERTISING

Primul ministru interimar a mai îndemnat specialiştii să convingă oamenii că vaccinul este util în combaterea pandemiei.

”Îndemn pe specialişti şi sunt convins că medicii specialişti, medicii de familie, medicii infecţionişti care şi-au desfăşurat activitatea şi ştiu ce înseamnă campaniile de vaccinare, întregul corp medical este cel mai în măsură să îi convingă pe oameni că pot şi trebuie să se vaccineze”, a mai declarat Ciucă.

Acesta a reiterat ideea că vaccnul nu va fi obligatoriu şi va fi gratuit.

ADVERTISING

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇