Moș Crăciun a făcut doza 3 de vaccin antiCovid și a început să ducă daruri copiilor (Foto)

Moș Crăciun a făcut doza 3 de vaccin antiCovid și a început să ducă daruri copiilor (Foto)

Moș Crăciun a făcut doza 3 de vaccin antiCovid și a început să ducă daruri copiilor, anunță reprezentanții RO Vaccinare.

“Moș Crăciun a făcut doza de rapel (booster) și a început să ducă daruri copiilor! Moș Crăciun are încredere în medicină și în știință, iar astăzi a făcut doza 3 de rapel (booster) la Centrul de vaccinare de la Institutul “Marius Nasta” din București.

A fost tratat de medici de două ori numai în acest an, dar acum este bine”, se arată pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Apoi, Moș Cărciun și echipa Institutului “Marius Nasta” au dus daruri copiilor internați la secțiile 9 și 10 de pediatrie.

ADVERTISING

Moșul are și un mesaj pentru români: să aibă încredere în medici și în știință.

”De la centrul de vaccinare, “Moșul” și echipa Institutului “Marius Nasta” au dus daruri copiilor internați la secțiile 9 și 10 de pediatrie.

“Moșul” a vrut să transmită un mesaj clar: trebuie să avem încredere în medici și în știință”, mai transmit cei de la RO Vaccinare.

???????????? “Moș Crăciun” a făcut doza de rapel (booster) și a început să ducă daruri copiilor!“Moș Crăciun” are încredere în...

Publicată de RO Vaccinare pe Joi, 9 decembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇