Nicușor Dan s-a vaccinat, în sfârșit, împotriva Covid. Până acum, se testa pe banii lui

Nicușor Dan s-a vaccinat, în sfârșit, împotriva Covid. Până acum, se testa pe banii lui

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a vaccinat împotriva Covid cu prima doză, după ce a fost criticat în repetate rânduri că amână acest moment.

”Da! Prima doză!”, a spus Nicușor Dan, joi dimineață, pentru Digi24, întrebat dacă s-a vaccinat.

În urmă cu două săptămâni, întreabat de jurnaliști ce mai are de gând să facă – din punct de vedere al imunizării sale antiCovid 19, primarul Nicușor Dan a susținut că se va vaccina chiar săptămâna viitoare.

„Am mai răspuns la întrebarea asta. Cred că chiar dumneavoastră v-am răspuns. Și am spus că trebuie să fac niște investigații. Le-am făcut. Și săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a anunţat Nicușor Dan.

ADVERTISING

Asta ar fi însemnat săptămâna trecută, dar se pare că edilul a ales să se imunizeze abia săptămâna aceasta.

Reamintim că, în ultimele săptămâni, Nicușor Dan a avut nevoie de test negativ pentru a putea reprezenta Primăria Generală la evenimente care au avut loc în incinta mai multor instituții, cum ar fi ANAP și Ministerul Transporturilor.

SpotMedia.ro a solicitat informații despre cum s-a testat și dacă i-a fost pus la dispoziție kitul sau alte servicii medicale de către ASSMB. Și de fiecare data Primăria Capitalei a răspuns ca primarul general s-a testat la o clinică privată, pe cheltuiala proprie.

ADVERTISING

În urmă cu două săptămâni şi patriarhul Daniel s-a vaccinat, în sfârşit, împotriva Covid.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇