Momentul în care un urs dă buzna la picnic și mănâncă de pe masă, iar oamenii stau împietriți (Video)

Momentul în care un urs dă buzna la picnic și mănâncă de pe masă, iar oamenii stau împietriți (Video)

Un picnic a fost întrerupt de un urs flămând care s-a apropiat de masa unor vizitatori dintr-o rezervație naturală. Animalul s-a urcat pe masă și a început să mănânce la doar câțiva centimetri de oamenii care stăteau nemișcați.

O înregistrare video care s-a răspândit pe rețelele de socializare arată un urs negru care s-a suit pe masa dintr-un popas turistic din Parcul Ecologic Chipinque, din Mexic, și mănâncă enchilada (preparat mexican dintr-o tortilla de porumb rulată în jurul unei umpluturi și acoperită cu sos) și tacos, relatează BBC.

ADVERTISING

În timp ce animalul se servește din preparatele de pe masă, o femeie și fiul ei stau nemișcați, iar ea îi acoperă băiatului ochii cu palma ca să nu se sperie. O altă femeie aflată la masă stă nemișcată, iar la un moment dat ursul își apropie capul de băiat, dar se retrage.

Înregistrarea s-a răspândit pe platformele de socializare, iar pe TikTok a depășit 10 milioane de vizualizări.

Site-ul rezervației avertizează că întâlnirile cu urșii negri s-au înmulțit în zona metropolitană Monterrey, animalele fiind văzute în parcuri, cartiere și pe străzile din apropierea munților.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Administrația parcului oferă și o serie de recomandări pentru situațiile în care turiștii întâlnesc animale, iar una dintre acestea este ca oamenii să nu încerce niciodată să fotografieze un urs de aproape.

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇