Momentul în care un luptător SAS scoate arma în mijlocul protestatarilor la Constanța (Video)

Momentul în care un luptător SAS scoate arma în mijlocul protestatarilor la Constanța (Video)

Un incident a avut loc sâmbătă seara, în timpul protestului transportatorilor din Constanţa.

O persoană care a încercat să intre cu maşina în zona manifestaţiei, ignorând dispoziţiile poliţiştilor, a fost oprită de un luptător de la Serviciul de Acţiuni Speciale, care a îndreptat o armă spre motorul autoturismului.

Poliţistul şi-a pus un genunchi pe maşină şi a îndreptat arma din dotare spre motorul acesteia, aşa cum se vede din imaginile filmate la faţa locului.

Incident la protestul transportatorilor și fermierilor de la Constanța!


„În seara de 13 ianuarie, în timpul protestului transportatorilor din municipiul Constanţa, unul dintre participanţii la trafic nu a respectat dispoziţiile poliţiştilor aflaţi în dispozitiv şi s-a îndreptat cu autoturismul către participanţii la acţiunea de protest, precum şi către efectivele dispozitivului de ordine şi siguranţă publică.

ADVERTISING

În acest context, un luptător din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, pentru a înlătura pericolul la adresa dispozitivului de ordine, precum şi a protestatarilor, s-a poziţionat cu genunchiul stâng pe vehiculul condus de persoana respectivă şi a îndreptat arma din dotare către blocul motor al vehiculului", a precizat IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, arma este una de vânătoare, cu muniţie neletală.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇