Ministrul Apărării din Ucraina e la Kiev, pe baricade: Nu sunt slavi. Sunt orci. Dar vom câștiga!

Ministrul Apărării din Ucraina e la Kiev, pe baricade: Nu sunt slavi. Sunt orci. Dar vom câștiga!

Ministrul Apărării din Ucraina arată din nou că se află în centrul capitalei Kiev, pe care rușii se pregătesc să o ia cu asalt.

Oleksii Reznikov a postat o imagine din orașul baricadat în așteptarea invadatorilor ruși, pe care i-a numit ”orci”, cu referire la hoardele de monștri din carți și filme SF.

„Kiev, unul dintre cele mai frumoase orașe din UE, astăzi arată ca un cadru de film cu apocalipsa. La Sumî, Harkov, Mariupol este jale. Iată ce aduce cu ea lumea rusă: moartea oamenilor, distrugerea nu doar a orașelor, ci și a democrației, drepturilor, libertăților. Nu sunt slavi. Sunt orci. Dar vom câștiga”, a transmis Reznikov.

Oleksii Reznikov a transmis și săptămâna trecută că se află în continuare în Kiev, la treabă, împreună cu președintele și conducerea țării.

ADVERTISING

El a avut o apariție optimistă pe Twitter, joi seară, iar cu această ocazie le-a recomandat soldaților ruși să plece mai repede din Ucraina, cât mai au ocazia. De altfel, ministrul a spus că Ucraina va primi cu înțelegere capitularea Rusiei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇