Medvedev primește o replică usturătoare de la Kiev, după ce s-a întrebat dacă Ucraina va mai exista peste doi ani

Medvedev primește o replică usturătoare de la Kiev, după ce s-a întrebat dacă Ucraina va mai exista peste doi ani

Mihailo Podoliak, consilierul lui Volodimir Zelenski, i-a răspuns lui Medvedev, după ce fostul președinte rus a lansat ideea că Ucraina s-ar putea să nu mai existe peste 2 ani.

„Dacă imperialismul Rusiei ar avea o față, aceea ar fi a lui Medvedev. Un om mic, cu insecurități uriașe, care împroașcă otravă spre Ucraina sau amenință lumea ca să se facă remarcat. Ucraina a existat și va exista. Întrebarea este unde va fi Dmitri Medvedev peste doi ani?”, a scris pe Twitter Podoliak.

Medvedev a făcut această declarație miercuri, comentând cererea Ucrainei către SUA de a livra gaz lighefiat, cu plata scadentă în doi ani.

ADVERTISING

De la începutul războiului, fostul președinte și premier a lansat mai multe scenarii apocaliptice și amenințări.

Astfel, comentând un fake news, el a spus că n-ar fi o idee rea să lanseze un război spațial, ținta fiind sateliții Starlink pe care Elon Musk i-a trimis deasupra Ucrainei din a doua zi de război, pentru a asigura accesul la internet și comunicații.

Cu altă ocazie, Medvedev a vorbit despre riscul izbucnirii unui conflict direct cu NATO, care ar putea degenera rapid într-un război nuclear.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iar câteva săptămâni mai târziu a făcut noi amenințări nucleare, spunând: „Călăreții Apocalipsei sunt deja pe drum”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇