Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru accidentul mortal din 2019

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru accidentul mortal din 2019

Mario Iorgulescu a fost condamnat vineri la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare în dosarul în care este judecat pentru că a provocat un accident după ce s-a urcat la volan beat și drogat, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Judecătorii Tribunalului București au decis și ca fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) să achite câte 100.000 de euro şi 50.000 de lei pentru două dintre părţile civile din dosar, potrivit minutei citate de Antena3.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

ADVERTISING

Accidentul s-a produs în septembrie 2019. La acel moment, Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l şi se afla sub influenţa cocainei, au spus procurorii.

Mario Iorgulescu se află încă prezent în Italia, unde spune că se recuperează după accident, iar pe numele său există un mandat european de arestare emis de Tribunalul București.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal mai are o condamnare definitivă de 3 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care a fost acuzat că, alături de alți inculpați, ar fi sechestrat și bătut un tânăr care le-a împrumutat bani și apoi i-a cerut înapoi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fapta a avut loc în anul 2015, iar în 2016, Mario Iorgulescu a fost reținut de procurori și inculpat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇