Marea Britanie, amenințată la televiziunea de stat din Rusia că va fi transformată în deșert radioactiv: O singură lansare, Boris, și nu mai există Anglia!

Marea Britanie, amenințată la televiziunea de stat din Rusia că va fi transformată în deșert radioactiv: O singură lansare, Boris, și nu mai există Anglia!

Prezentatorul TV rus Dmitri Kiseliov, supranumit ”propagandistul lui Putin”, l-a îndemnat pe liderul de la Kremlin să ștergă Regatul Unit de pe hartă folosind cele mai puternice arme nucleare ale sale.

Kiseliov, despre care deseori s-a spus că este „purtătorul de cuvânt al lui Putin”, și-a folosit emisiunea de duminică seara de la televiziunea de stat a Rusiei pentru a cere atacuri asupra Regatului Unit cu drona subacvatică Poseidon, pentru a o ”scufunda în adâncurile oceanului”, scrie Business Standard.

ADVERTISING

Drona „are un focos de 100 de megatone”, a susținut Kiseliov, adăugând că are, de asemenea, o putere de câteva mii de ori mai mare decât puterea bombei aruncate asupra Hiroshima și va cauza un val gigantic de până la 500 de metri înălțime.

Vorbind în timp ce în spatele său era prezentată o imagine care arată că Regatul Unit este șters de pe harta lumii, Kiseliov a adăugat: „Acest val mare este, de asemenea, un purtător de doze extrem de mari de radiații. Trecând peste Marea Britanie, va transforma totul într-un deșert radioactiv, inutilizabil pentru orice. Cum vi se pare această perspectivă?"

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Kiseliov a amenințat, de asemenea, Marea Britanie cu un atac al Sarmat 2, cea mai recentă rachetă nucleară a Rusiei, care a fost testată de Putin în urmă cu două săptămâni, despre care el a susținut că ar putea distruge complet țara la primul impact.

„Insula lor este atât de mică încât o rachetă Sarmat este suficientă pentru a o îneca o dată pentru totdeauna”, a spus el.

„Este capabilă să distrugă o zonă de dimensiunea Texasului sau Angliei. O singură lansare, Boris, și nu mai există Anglia”, a spus Kiseliov.

ADVERTISING

Afirmațiile lui Kiseliov urmează un model care s-a dezvoltat în mass-media de stat rusă în ultimele zile, fiind lansate amenințari la adresa Marii Britanii cu un holocaust nuclear, pe baza premisei false că premierul Boris Johnson a spus că are în vedere o lovitură nucleară asupra Rusiei fără a consulta NATO.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇